El dimecres 16 d’octubre ens visitarà l’escriptora Care Santos. Nos us ho perdeu!

Conversa literària

Parlem amb… Care Santos, a càrrec de Care Santos, escriptora.

Care Santos (Mataró, Barcelona, 1970). Ha publicat dotze novel·les, sis llibres de relats i una nombrosa obra per a joves i infants. En aquest terreny, és una de les autores més llegides del nostre país, la seva obra ha estat traduïda a 23 idiomes i també adaptada a la televisió (Habitacions tancades, TV3 i TVE). El 2014 va guanyar el Premi de les Lletres Catalanes Ramon Llull amb la novel·la Desig de xocolata i el 2017 el Premio Nadal amb Media vida. També ha obtingut importants guardons en el camp de la literatura per a joves.

Quan: dimecres 16 d’cotubre, a les 18.30h.

Espai: Sala d’actes

Entrada lliure. Aforament limitat

Ho coorganitzem amb la Institució de les Lletres Catalanes