Tornen les biblioteques escolars de barri i espais d’estudi a les escoles Madorell i La Sínia

L’Ajuntament de Molins de Rei i les escoles Josep Maria Madorell i La Sínia tornen a emprendre per quart any consecutiu el projecte Biblioteques Escolars de Barri. La iniciativa té l’objectiu d’apropar la lectura i els serveis de biblioteca als punts més allunyats de la Biblioteca municipal El Molí.

Des del 21 d’octubre i durant tot el curs escolar 2019-2020 es reobriran les Biblioteques Escolars de Barri, que estan ubicades als centres educatius La Sínia i Josep Maria Madorell. D’aquesta manera, les escoles de Molins de Rei apropen la lectura i l’estudi als barris.

L’Escola la Sínia obrirà la seva biblioteca de barri els dilluns i dimarts, mentre que l’Escola Josep Maria Madorell ho farà els dimecres i dijous. En tots dos casos, l’horari d’obertura serà de 16.45 a 18 h.

Aquest és el quart any que a Molins de Rei es compta amb les Biblioteques Escolars de Barri. Durant el curs passat, aquest servei va ser utilitzat per més de 200 persones de la vila.

Tot i que el servei va dirigit a tots els públics, els infants menors de 9 anys hi han d’anar acompanyats.