Tornen les biblioteques escolars de barri i espais d’estudi a les escoles Madorell i La Sínia

L’Ajuntament de Molins de Rei i les escoles Josep Maria Madorell i La Sínia tornen a emprendre per quart any consecutiu el projecte Biblioteques Escolars de Barri. La iniciativa té l’objectiu d’apropar la lectura i els serveis de biblioteca als punts més allunyats de la Biblioteca municipal El Molí.

Des del 21 d’octubre i durant tot el curs escolar 2019-2020 es reobriran les Biblioteques Escolars de Barri, que estan ubicades als centres educatius La Sínia i Josep Maria Madorell. D’aquesta manera, les escoles de Molins de Rei apropen la lectura i l’estudi als barris.

L’Escola la Sínia obrirà la seva biblioteca de barri els dilluns i dimarts, mentre que l’Escola Josep Maria Madorell ho farà els dimecres i dijous. En tots dos casos, l’horari d’obertura serà de 16.45 a 18 h.

Aquest és el quart any que a Molins de Rei es compta amb les Biblioteques Escolars de Barri. Durant el curs passat, aquest servei va ser utilitzat per més de 200 persones de la vila.

Tot i que el servei va dirigit a tots els públics, els infants menors de 9 anys hi han d’anar acompanyats.

Comparteix aquest contingut

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca