NOVES DATES!! Taller de cinema: Tallem, és bona!: improvisacions amb mòbils

Taller de cinema: Tallem, és bona!: improvisacions amb mòbils, a càrrec de Drac Màgic.

Un taller pràctic i intensiu de filmació amb un instrument bàsic: un dispositiu mòbil. A partir del visionat de fragments, ens introduïm en alguns aspectes bàsics de la narració audiovisual i n’explorarem les possibilitats expressives amb un exercici creatiu i col·laboratiu. Realitzarem petits curts al voltant d’un tema del nostre interès i tots junts formaran un magnífic film col·lectiu!

Taller 3 Sessions: 17, 24 i 31 de març de 2020, de 18.30 a 20.00h

Activitat per a tots els públics (a partir de 12 anys).

Places limitades. Inscripcions a partir del 27 de gener. La inscripció només serà vàlida un cop hagi estat confirmada per la Biblioteca el Molí.

Ho coorganitzem amb Cineclub Hal 2002.

Comparteix aquest contingut

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca