Les biblioteques del Baix Llobregat alineades amb els ODS

En el marc de col·laboració establert amb el Museu Agbar de les Aigües per capacitar els bibliotecaris en el coneixement de la gestió de l’aigua, els grups de treball De l’Hort a la Biblioteca i Petits Llobs de la Xarxa de Biblioteques Municipals van visitar l’ETAP, la planta potabilitzadora del Baix Llobregat. Aquesta visita, que va tenir lloc l’11 de febrer, s’emmarca dins de la línia de treball que aquests grups estan treballant aquest any: l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible 6: aigua neta i sanejament

Comparteix aquest contingut

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca