Ja pots participar al 14è Concurs de Microrelats de Terror 2020

Ja pots consultar les bases i també participar al 14è Concurs de Microrelats de Terror 2020 aportant el teu mirorelat de fins a 1.000 caràcters enmarcat en el terror o en algún dels seus subgèneres.

El Festival de Cine de Terror de Molins de Rei, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Molins de Rei i la Biblioteca El Molí de Molins de Rei, convoquen la 14a edició del Concurs de Microrelats de Terror. L’objectiu del concurs és fomentar la creació literària i el gust per la literatura de terror.

Un jurat format per quatre membres representants de l’àmbit literari i cultural atorgaran dos premis: el premi al millor microrelat en català i el premi al millor microrelat en castellà.També s’inclou un premi especial “Instituts” per als alumnes de Batxillerat.

El termini d’admissió dels treballs finalitzarà el diumenge 29 de setembre de 2020. El veredicte es donarà a conèixer durant la celebració del XXXIX Festival de Cine de Terror de Molins de Rei 2020, a través de la web i xarxes socials. El premi consistirà en la publicació del microrelat, un lot de llibres i un lot de productes de promoció del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei. El premi especial “Instituts” consistirà en la publicació del microrelat i una entrada per a la sessió de la Marató 2020 de 12 Hores de Cine Terror.

Comparteix aquest contingut

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca