Commemhora: 1920×2020 al mirall

1920×2020 al mirall” vol analitzar els fets més destacats de la dècada dels vint del segle passat i algunes analogies amb la situació actual al món.

La dècada dels anys 20 del segle passat va ser un temps convuls, marcat per la política, la violència i la crisi econòmica; però van ser també anys de canvis i revolucions com ara la popularització del cinema, el naixement d’escriptors destacats de la ciència-ficció, l’auge del feixisme o l’arribada del sufragi femení.

La Xarxa de Biblioteques Municipals han programat un gran nombre de propostes divulgatives per a tots els públics amb la finalitat de recordar aquell fecund període de la nostra història recent. Aquestes xerrades es faran a través del canal de Youtube de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Més informació: https://bibliotecavirtual.diba.cat/es/activitats-virtuals

Comparteix aquest contingut

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca