AVÍS: Com serà la reobertura de les biblioteques?

En aquests moments treballem perquè les biblioteques puguin obrir al més aviat possible sempre garantint la seguretat de la ciutadania i del personal que hi treballa.

Quan la biblioteca obri, rebràs un correu electrònic informant-te de la reobertura, sempre que tinguis seleccionada d’opció de rebre informació de la biblioteca. Si no és el cas, recorda consultar el web (www.bibliotecaelmoli.cat) o el perfil de twitter (https://twitter.com/bibliomolins) a les xarxes socials. Confirma que la biblioteca està oberta abans d’anar-hi.

Què podràs fer a les biblioteques en la fase 1?

  • Agafar documents en préstec i retornar-los: com que no podràs accedir a la col·lecció, et recomanem que demanis abans els teus documents per correu electrònic o per telèfon a la biblioteca, així quan hi vagis ja el tindran preparat perquè te l’emportis.
  • Demanar informació bibliogràfica: preferiblement per telèfon o mitjans telemàtics.

En aquesta fase, no pots tenir accés a la col·lecció general de documents, ni utilitzar la biblioteca per a consulta ni per a estudi. Tampoc podràs utilitzar els ordinadors públics ni s’oferirà el préstec interbibliotecari.

Per a la seguretat de tots, és obligatori que vinguis amb mascareta.

Recorda que, mentre les biblioteques condicionen els seus espais per acomplir les mesures sanitàries abans d’obrir, pots accedir a un munt de serveis virtuals que t’ofereixen, com la plataforma de préstec de documents electrònics eBiblio Catalunya, així com gaudir de les activitats virtuals que aquestes setmanes hem posat en marxa per seguir ben a prop teu.

Mentre les biblioteques no obrin, no et preocupis per retornar els documents que ara tens en préstec, hem allargat el termini fins al 31 de juliol. Així mateix, si tenies documents reservats tens temps de recollir-los fins al 22 de juny.

Comparteix aquest contingut

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca