Trobades virtuals: “De paraula” Diàlegs d’autors i llibreters

Dialegs d’autors i llibreters

De paraula és un cicle de trobades virtuals entre llibreters i autors que posa en marxa la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona per mitjà del seu perfil a Instagram (@bibliotequesXBM).

Les properes converses, totes en directe, seran:

  • Dilluns 25 de maig a les 18:30 h, l’escriptor Uri Costak conversarà amb Dolors Olmedo de la Llibreria La Gralla sobre el llibre L’estilita.
  • Dimecres 27 de maig a les 18:30 h, l’escriptor i periodista català, especialitzat en temes africans, Xavier Aldekoa conversarà amb Santi de Villa de la Llibreria Pati Blau Llibres sobre el llibre Indestructibles.
  • Dilluns 1 de juny a les 18:30 h, l’escriptor català Jordi Lara conversarà amb Marina Porras de la Llibreria L’Ombra sobre el llibre Sis nits d’agost.
  • Dimecres 10 de juny a les 18:30 h, l’escriptora i guionista alemanya Stefanie Kremser, conversarà amb Fe Fernández de la Llibreria L’Espolsada Llibres sobre el llibre Si aquest carrer fos meu

Converses realitzades:

  • Dimecres 13 de maig a les 19 h va ser el torn de la traductora Marta Pera Cucurell i Mercè Pujadas, de la Llibreria Dòria Llibres, per conversar sobre la Trilogia de Holt, de Kent Haruf. A l’eBiblio pots trobar: BendiciónAl final de la tarde i La canción de la llanura
  • Dilluns 11 de maig a les 18.30 h entre l’escriptora Marta Sanz i Gemma Barrufet, de la Llibreria A peu de pàgina, que parlaran sobre la darrera novel·la de Sanz, Pequeñas mujeres rojas
  • Dia 6 de maig a les 18.30 h la llibretera Isabel Sucunza, de la Llibreria Calders, i Dolors Udina, traductora de “La passió” i “Frankissstein” de Jeanette Winterson, van dialogar sobre l’obra de l’autora anglesa.

Més informacio https://bibliotecavirtual.diba.cat/es/activitats-virtuals

Comparteix aquest contingut

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca