La Biblioteca el Molí ja permet l’accés lliure a la col·lecció i reprèn el préstec interbibliotecari

A partir del dilluns 13 de juliol, ja es pot accedir lliurement a la col·lecció i als prestatges de documents (amb algunes excepcions degudament senyalitzades), i a la Sala infantil, amb les condicions de seguretat i higiene establertes que passen per l’ús de mascareta, la desinfecció de mans a les diverses àrees i el manteniment de les distàncies de seguretat.

Un cop consultats els llibres i altres materials, si no s’agafen en préstec, caldrà deixar-los en els carros habilitats, per que passin una quarantena de 48 hores.

També s’ha reprès el servei de préstec interbibliotecari per a demanar documents a altres biblioteques.

Comparteix aquest contingut

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca