Del 28 d’octubre al 8 de novembre, Exposició-homenatge “Sento Masià (1940-2020)” a la Biblioteca el Molí

Molins de Rei gaudirà de l’obra del Sento Masià amb una exposició itinerant que recorrerà la vila per acostar l’obra d’un dels nostres artistes més reconeguts a tots els molinencs i les molinenques. Aquesta exposició itinerant neix amb l’objectiu d’aproximar la vida i obra del molinenc Sento Masià a la resta de molinencs i molinenques. Podeu visitar les obres que acull la Biblioteca el Molí, dimarts i dijous, de 9.30 a 13.30h.

Sento Masià i Mengual (10 de febrer del 1940, Alcoi – 4 d’abril del 2020, Barcelona) va viure i treballar a Molins de Rei des de 1972. Va fer la carrera de Belles Arts a l’Escola de Sant Carles de València i va obtenir la llicenciatura a la Facultat de Sant Jordi de Barcelona l’any 1962. El 1972 ocupà la càtedra d’Arts Plàstiques de l’Institut Lluís de Requesens de Molins de Rei.

Va ser nomenat Fill Adoptiu de Molins de Rei el 27 d’abril de l’any 2017 i al marge de la pintura també va treballar el gravat, el muralisme, la il·lustració, el cartellisme, l’escultura, les performances, l’escenografia i el Ready-mader. Es pot trobar obra seva en diferents indrets de Molins de Rei, com el Racó de l’Ovidi, el Bulevard de la Federació Obrera, els jardins de la piscina municipal, la façana de la Llibreria Barba i a la Llar d’Infants el Tambor.

Finalment, cal destacar el recorregut itinerant que l’exposició tindrà durant les properes setmanes:

  • INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ “EL MEU SENTO”. Del 17 d’octubre al 15 de novembre

Dissabte 17 octubre, a les 12 hores, planta 0 BEM accés passeig Terraplè – c. Molí

  • PRESENTACIÓ PUBLICACIONS ANTOLOGIA OBRA SENTO MASIÀ en el marc de l’exposició “EL MEU SENTO”

Dissabte 31 octubre, a les 12 hores, a la planta 0 BEM accés passeig Terraplè – c. Molí

  • CLOENDA EXPOSICIÓ “EL MEU SENTO” amb l’actuació de DJ Miquel Casas que oferirà la selecció “La música d’en Sento”

Diumenge 15 novembre, a les 12 hores, a la planta 0 BEM accés passeig Terraplè – c. Molí

Comparteix aquest contingut

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca